Den rosa boken

Den rosa boken En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
Den rosa boken.pdf
ISBN
4757507855827

BESKRIVELSE

Hvert år får flere enn 3000 kvinner i Norge brystkreft. Det er ca 8 kvinner hver eneste dag. Vi ønsker å bidra til oppmerksomhet om temaet brystkreft gjennom å gjøre det vi kan - bøker. En Rosa bok vil være til støtte for alle som er berørt av brystkreftsaken. En bok kan være med å gi et reflektert og bredt innsyn i hvordan det er å bli berørt av brystkreft. Den rosa boken er en samling med nyskrevede og personlig tekster om hvordan det kan være å leve med og etter sykdommen, både som rammet og som pårørende. Ambisjonen er at tekstene i sin helhet skal gi et bilde av ulike opplevelser med sykdommen med utgangspunkt i den enkelte person. Derfor kommer historiene av kjente personer å blandes med historier fra helt ukjente personer, og fra ulike synsvinkler. Vi håper at boken vil gi håp og støtte til de som opplever brystkreft, enten som kreftsyk eller pårørende. Boken utgis til aksjonsstart for Rosa sløyfe i oktober, og overskuddet fra salget går til aksjonen. Rosa sløyfe markeres i Norge hvert år i oktober i solidaritet med de som rammes av brystkreft. Aksjonen har to hovedhensikter, spre informasjon om sykdommen og samle inn penger til brystkreftforskning. Den har blitt markert i Norge siden 1999 og har de senere årene vokst seg stor og synlig. Rosa sløyfe bidrar hvert år med millioner av kroner til norsk brystkreftforskning. Bidragsytere i boken er Ingvil Mjaaland, Åsfrid Hegdal, Ellinor Rafaelsen, Beate Winther, Wencke Haug, Thomas Rosenvinge Kolderup, Hilde Lyrån, Astrid Skiftesvik Bjørkeng, Hans Oscar Morstad, Irina Lee, Kathrine Dahle Wavold og Anbjørg Sætre Håtun. Les mer om boken her.

Vi vil gjerne takke Kreftforeningen og Brystkreftforeningen som har gjort det mulig å lage denne boken. Fortellinger om brystkreft. Issuu company logo ... Den søndagen skjønte jeg at jeg hadde funnet et sted der Bibelens sannhet blir formidlet.

Oppdatert: Lenke til finalerunden, lenke til vinnerkunngjøring. Min lille rosa bok. FORTALT AV CYNTHIA NEWELL.

RELATERTE BØKER