Helsesøstertjenesten

Helsesøstertjenesten - Kari Glavin, Lisbeth Gravdal Kvarme | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Glavin, Lisbeth Gravdal Kvarme
DIMENSJON
3,21 MB
FILNAVN
Helsesøstertjenesten.pdf
ISBN
1921435893082

BESKRIVELSE

Helsesøstertjenesten er en uunnværlig bok for helsesøstre i praksis og helsesøsterstudenter som ønsker en innføring i de siste lover og regelverk for helsesøstertjenesten. Helsesøstertjenesten omhandler dagens mangfoldige helsesøsteroppgaver sett i lys av samfunnsendringer og nytt lovverk. Forfatterne fokuserer bl.a. på forebyggende helsearbeid, skolehelsetjeneste, forskjellige typer gruppearbeid, forskning og fagutvikling. Boka gir videre et innblikk i utviklingen av helsesøstertjenesten og helsesøsters rolle i helsefremmende og forebyggende arbeid, med vekt på bredden og mangfoldet i dagens helsesøsteroppgaver. En historisk framstilling av framveksten av dagens helsesøsterfunksjon, fra tuberkulosebekjempelse og menighetssykepleie til arbeid på helsestasjonen, blir også gitt. Boka er aktuell for alle sykepleiere og andre med interesse for dagens forebyggende og helsefremmende arbeid.

Faglige krav/ansvar Faglig leder for helsesøstertjenesten skal være helsesøster. Faglig leder for hjemmesykepleien skal være offentlig godkjent sykepleier.

Helsestasjonen: Ledende helsesykepleier Solveig V. Vestby Tlf.

RELATERTE BØKER