Hitlers varulv

Hitlers varulv - Günther Prien | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Günther Prien
DIMENSJON
6,75 MB
FILNAVN
Hitlers varulv.pdf
ISBN
9421749686803

BESKRIVELSE

Günther Prien er den mest kjente av alle de tyske ubåtkapteinene. Han vokste opp i fattige kår i mellomkrigstiden i Tyskland. Han valgte tidlig en karriere på sjøen, men på grunn av de harde tidene endte han på land i den tyske arbeidstjenesten. Han meldte seg for en kort periode inn i Hitlers NSDAP, men valgte å melde seg ut igjen da han startet sin militære karriere i den tyske marinen. I oktober 1939 snak han seg inn på havnen i den britiske marinebasen Scappa Flow og senket et av den britiske marinenes stoltheter: HMS Royal Oak. Dette er sett på som å være det mest dristige ubåtangrepet gjennomført under den andre verdenskrig. Günther Prien ble senere en av de ubåtkapteinene som senket flest allierte skip. Han gikk ned med sin ubåt, U-47, og hele dens mannskap den 7. mars 1941. Det er Günther prien som selv har skrevet boken.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Hitlers varulv' av Günther Prien fra Norges raskeste nettbokhandel.

Slaget om Berlin ble innledet den 23. april da sovjetiske panserstyrker, fra ulike hold, forsøkte å kjempe seg inn i de sentrale delene ... Var Hitlers varulve-korps en myte? Er det ren fiktion, at Hitler oprettede et "varulve-korps"? Læsetid: 2 minutter Gem artikel Link kopieret til udklipsholderen.

RELATERTE BØKER