I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live

I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live - Tom Malmquist | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Malmquist
DIMENSJON
12,53 MB
FILNAVN
I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live.pdf
ISBN
9311031168131

BESKRIVELSE

Nominert til Nordisk råds litteraturpris 2016 Tom og Karin venter sitt første barn da Karin plutselig blir akutt syk. Barnet forløses med keisersnitt, og som i et mareritt løper Tom mellom intensivavdelingen og nyfødtposten. Da han drar hjem igjen, er det uten Karin. Han er alene med et spedbarn og en sjokkartet sorg. I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live er en rå og vakker bok om et år som forandret alt. En fortelling om tap, foreldreskap og livet vi lever, øyeblikk for øyeblikk.

I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live er en av årets sterkeste ... «I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live» ble av Dagens Nyheter utropt som høstens beste roman da den kom ut i Sverige. Den er nominert til Nordisk Råds litteraturpris og blir av juryen beskrevet som en litterær triumf. Kjøp I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live fra Bokklubber Nominert til Nordisk råds litteraturpris 2016 Tom og Karin venter sitt første barn da Karin plutselig blir akutt syk.

Romanen er sterkt biografisk. Det er ikkje alltid like lett å vite kva som er fakta og fiksjon, når vi veit at forfattaren har opplevd det same som hovudpersonen.

RELATERTE BØKER