La mamma bæsje i fred!

La mamma bæsje i fred! - Malin Meekatt Birgersson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Malin Meekatt Birgersson
DIMENSJON
4,73 MB
FILNAVN
La mamma bæsje i fred!.pdf
ISBN
9915954337539

BESKRIVELSE

BESTSELGEREN SOM HJELPER MAMMAER Å SE HUMOREN I KAOSETEn perfekt mamma er en perfekt løgn. Malin skriver åpenhjertig om mammalivet slik det faktisk er: Utfordringene. Eksplosjonene. De hysterisk morsomme situasjonene. Lykkelige oppturer og følsomme nedturer. Boken viser at det ikke finnes ett fasitsvar. Det er greit å ikke helt vite hva man skal gjøre. En perfekt mamma er sannsynligvis den perfekte løgn. Senk mammaskuldrene litt. Det er normalt å banke hodet i veggen og banne. Det er innafor å kjøpe ferdige kjøttboller. Å lese Malins erfaringer vil få mammaer til å føle seg bedre og gi dem en etterlengtet trøst: Det er definitivt ikke bare deg...Malin Meekatt Birgerssons varme og gripende historier vil få tårene til å trille av gjenkjennelse og få deg til å riste av latter. EN BEFRIENDE LESEROPPLEVELSE! Advarsel: Du kommer til å le så høyt at du vekker minsten...

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris La mamma bæsje i fred!: en ærlig bok om familielivet! Varenummer: 1038261 / Produktnr.: 9788279008248 9788279008248. 1 / 1.

Categories Bøker.. Ukens usponsede bok hos frua..

RELATERTE BØKER