Stress og korleis leve med det

Stress og korleis leve med det - Anne Gunn Halvorsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Gunn Halvorsen
DIMENSJON
6,12 MB
FILNAVN
Stress og korleis leve med det.pdf
ISBN
6891978947856

BESKRIVELSE

Kvifor er vi så stressa, og kva kan vi gjere med det? Forfattaren av den kritikarroste boka «Livet og korleis leve det» har prøvd å finne ut kva som gjer at vi kavar oss opp, blir stressa og utbrente. Kvifor blir folk så slitne, og kven sin feil er det eigentleg? Halvorsen dreg ut på ei journalistisk reise i det norske stresset og kjem attende med ei rekkje gode tips og observasjonar. Det handlar om vår indre, strenge stemme og kor ho kjem frå. «Stress og korleis leve med det» er ei konkret handbok i stressmeistring og eit underhaldande augeblikksbilete av tida vi lever i.

I kveld fortel ho om det viktigaste ho har lært om stress, og gir nokre enkle forslag til korleis ein kan leve betre med stress. Halvorsen har også skrive boka "Livet og korleis leve det". Stress - og korleis leve med det.

9 HISTORIER, 14 TIPS SAMLAGET OSLO 2019. Stress.indd 3.

RELATERTE BØKER