Vennskap med Gud

Vennskap med Gud - Neale Donald Walsch | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Neale Donald Walsch
DIMENSJON
5,19 MB
FILNAVN
Vennskap med Gud.pdf
ISBN
3565173172885

BESKRIVELSE

Ikke bare går det an å snakke med Gud; det går an å diskutere små og store problemer med Gud, akkurat som man gjør med en virkelig venn.Sjelen din kjenner til alt - fortid, nåtid og fremtid. Den vet hvem du er, og hvem du ønsker å være. Den kjenner meg svært godt, fordi den er den delen av meg som ligger nærmest deg. Hvis du vil kjenne meg, så må du kjenne din egen sjel.For å bli venner med Gud, så må jeg bli venner med meg selv?Nettopp.Det høres så enkelt ut.Hvis det å kjenne seg selv var enkelt, ville du har gjennomførtdet for lenge siden.Kan du hjelpe meg?Det er det vi driver med nå. Jeg skal føre deg tilbake til deg selv,og på den måten lede deg tilbake til meg. For når du finner degselv, finner du meg. Jeg har alltid vært der, og kommer alltid tilå være der.Hvordan kan jeg inngå et vennskap med meg selv?Ved å bli klar over hvem du virkelig er. Og ved å bli klar over hvem du ikke er. Når dere først virkelig kjenner meg, vil dere begynne å plukke fra hverandre myten om meg. Dere vil skifte syn på hvem jeg er, og hvordan jeg er. Og når dere har skiftet syn på hvordan jeg er, begynner dere å skifte syn på hvordandere selv skal være. Det er begynnelsen på en forvandling. Det er hva vårt vennskap gjør. Det forvandler dere.Nærkontakt med en vennligsinnet, fordomsfri og humørfylt Gud forandretlivet til Neale Donald Walsch fullstendig. Hans lekende og lette, dypsindige og kloke samtaler med Gud, om det meste av betydning i livet, inspirerer og utfordrer både den som har et forhold til Gud, og den som aldri har gått særlig aktivt inn for å bli kjent med ham eller henne.

Som aldri slipper din hånd. Slik er vårt vennskap. Og det er så sterkt å lese at dette handler om Guds vennskap! Det handler om at vi som nasjon bøyer våre knær for Kristus og søker fred og Guds gode vennskap med Gud.

Skickas inom 3-5 vardagar. Köp boken Vennskap med Gud av Neale Donald Walsch (ISBN 9788204116079) hos Adlibris.

RELATERTE BØKER