Hitlers varulv

Hitlers varulv - Günther Prien | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Günther Prien
DIMENSJON
11,88 MB
FILNAVN
Hitlers varulv.pdf
ISBN
8078395497891

BESKRIVELSE

Günther Prien er den mest kjente av alle de tyske ubåtkapteinene. Han vokste opp i fattige kår i mellomkrigstiden i Tyskland. Han valgte tidlig en karriere på sjøen, men på grunn av de harde tidene endte han på land i den tyske arbeidstjenesten. Han meldte seg for en kort periode inn i Hitlers NSDAP, men valgte å melde seg ut igjen da han startet sin militære karriere i den tyske marinen. I oktober 1939 snak han seg inn på havnen i den britiske marinebasen Scappa Flow og senket et av den britiske marinenes stoltheter: HMS Royal Oak. Dette er sett på som å være det mest dristige ubåtangrepet gjennomført under den andre verdenskrig. Günther Prien ble senere en av de ubåtkapteinene som senket flest allierte skip. Han gikk ned med sin ubåt, U-47, og hele dens mannskap den 7. mars 1941. Det er Günther prien som selv har skrevet boken.

Hitler hadde katolske ... Kjøp Hitlers varulv fra Bokklubber Günther Prien er den mest kjente av alle de tyske ubåtkapteinene. Han vokste opp i fattige kår i mellomkrigstiden i Tyskland.

'Varulve'-grupperne blev afvist som en myte, men nye beviser fundet på Politigårdens loft tyder på, at Varulvene var uhyggeligt professionelle, bevæbnede og klar til at slå ihjel Da amerikanske styrker den følgende dag nåede frem til Penzberg, svingede ligene stadig i træerne. Om halsen på hvert af ofrene hang et skilt med teksten "Varulv, Det Nordlige Bayern".

RELATERTE BØKER