I medienes søkelys

I medienes søkelys - Fanny Duckert, Kim Edgar Karlsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fanny Duckert, Kim Edgar Karlsen
DIMENSJON
6,47 MB
FILNAVN
I medienes søkelys.pdf
ISBN
9919723040606

BESKRIVELSE

I dagens informasjonssamfunn risikerer stadig flere å bli hengt ut i mediene. For dem det gjelder kan dette være en sjokkartet og noen ganger helseskadelig opplevelse. Men så langt har det vært lite forskning som dokumenterer individenes opplevelser ved kritisk medieomtale. Denne boken er resultatet av et forskningsprosjekt ved Psykologisk institutt, Universitetet i Oslo. Psykologiske dybdeintervjuer gir innsikt i mediaeksponertes opplevelser av eksponering, stress og mestring i møtene med journalistene, oppslagene og omgivelsene rundt. Hvilke mekanismer og reaksjoner mobiliseres? Hvordan påvirkes ulike livsarenaer? Når blir medieomtalen en så sterk påkjenning at liv og helse trues? Boken gir også medieråd og veiledning i hvordan hjelpe personer som har vært utsatt for negativ medieeksponering.»

Stemmeretten for kvinner gikk stille forbi, og husmoren var fraværende. Kristin Marie Skaar. På bakgrunn av en klage fra studentene på gjennomføringen av 2.

De skal diskutere implikasjoner og fagetiske dilemmaer for pressen. Kjøp 'I medienes søkelys, eksponering, stress og mestring' av Fanny Duckert fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205503816 I medienes søkelys 3192 «Medieoffer» bør ikke bli en medisinsk diagnose, med urettmessig medieomtale som sykdomsårsak I 1920- og 30-årenes kriminaljournalistikk ble antatte gjer-ningspersoner identifisert ved navn, ofte på tynt grunnlag.

RELATERTE BØKER