Samarbeidslæring i praksis

Samarbeidslæring i praksis - Niclas Fohlin, Jennie Wilson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niclas Fohlin, Jennie Wilson
DIMENSJON
8,85 MB
FILNAVN
Samarbeidslæring i praksis.pdf
ISBN
5340311594642

BESKRIVELSE

Denne håndboken er en praktisk støtte for deg som vil prøve samarbeidslæring (Cooperative Learning) i klasserommet ditt. Boken viser tydelig hvordan man kan bruke samarbeidsstrukturene i ulike fag og gir deg konkrete forslag til undervisningsopplegg. Cooperative Learning er en arbeidsmåte som fører til inkludering, elevaktivitet, engasjement, sosial utvikling og læring. Ved at elevene samarbeider og drar nytte av hverandres kunnskaper, øker både måloppnåelsen og det sosiale samholdet - samtidig.

Gruppene er tverrprofesjonelt samansett med inntil 6 studentar i kvar gruppe. Høgskulen har ansvar for å inngå avtalar med ulike oppdragsgjevarar.

Kontakt GAN Aschehoug Personvernerklæring. 2.

RELATERTE BØKER