Svindlere, svermere og sjarlataner

Svindlere, svermere og sjarlataner - Roger Scruton | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roger Scruton
DIMENSJON
11,64 MB
FILNAVN
Svindlere, svermere og sjarlataner.pdf
ISBN
2198762956337

BESKRIVELSE

Hva kan det komme av at de som er autoriteter i humaniora på vestlige universiteter, nesten uten unntak tilhører venstresiden? Er det fordi deres argumenter er så overbevisende og at de andres ikke er det? Eller finnes det andre forklaringer? Sir Roger Scruton er Vestens mest innflytelsesrike nålevende konservative tenker. Han tar for seg linjen av venstre-intellektuelle og spør hva det er som gjør dem til autoriteter. Document Forlag er stolte av å kunne presentere Sir Scruton i norsk utgave for første gang.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Svindlere, svermere og sjarlataner, den nye venstresidens tenkere, thinkers of the new left' av Roger Scruton fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788275192170 Svindlere, svermere og sjarlataner På salg! kr 399,00 kr 230,00 Kjøp; Godhetens tanketomme ondskap På salg! kr 360,00 kr 260,00 Kjøp; Klanen kr 249,00 Kjøp; Produktkategorier.

179 kr. Kjøp Munchkin, Bokser med lokk 4-pack... Kjøp bøker, skjønnlitteratur og studielitteratur hos Adlibris - Vi har Norges største bokutvalg Svindlere, svermere og sjarlataner 12.

RELATERTE BØKER