Flaggermusenes by

Flaggermusenes by - Dario Fo | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dario Fo
DIMENSJON
6,59 MB
FILNAVN
Flaggermusenes by.pdf
ISBN
5879520694351

BESKRIVELSE

Nord-Italia, 1930-tallet. Boken er en skildring av forfatterens oppvekst i Valtravaglia, kalt Flaggermusenes by. I forfatterens barndomsskildring myldrer det av eventyrlige mennesker og mer eller mindre sannferdige hendelser.

Se våre produkter og priser her i nettbutikken. Notabene - Fordi vi har flere sider Jeg har nå laget og hengt opp en enkel flaggermuskasse på huset.

Tegninger kan sees på bunn av siden, både som nedlastbar PDF og som bildeserie. For informasjon om flaggermus anbefaler jeg å lese på siden til Norsk Zoologisk Forening - flaggermus Jeg hadde en plate med laminerte plankebiter liggende, som jeg tenkte ville passe utmerket … Fortsett å lese Enkel Flaggermuskasse → Nord-Italia, 1930-tallet.

RELATERTE BØKER