Jeg skal fortelle deg min hemmelighet

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet - Petter A. Stordalen, Jonas Forsang | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter A. Stordalen, Jonas Forsang
DIMENSJON
3,88 MB
FILNAVN
Jeg skal fortelle deg min hemmelighet.pdf
ISBN
1646678305861

BESKRIVELSE

«Dette er ikke historien om hva jeg har gjort. Dette er historien om hvordan jeg gjorde det» Dette er en bok for deg som vil lykkes. En bok om å se muligheter der andre ser problemer. Om å få det beste ut av menneskene rundt deg. Om å vinne i forhandlinger. Om å satse i dårlige tider. Om å gutse der andre nøler. Dette er historien om Petter Stordalen. Om raidforsøk, dobbeltmoral og milliardavtaler - og om det vanskeligste spørsmålet av alle: Var det verdt det? Dette er en revidert utgave.

Dette er hemmelighetene til en av Nordens mest suksessfulle gründere. Petter Stordalen - Jeg skal fortelle deg min hemmelighet Petter Stordalen. Business.

0. Dette er historien om hvordan jeg gjorde det» Dette er en bok for deg som vil lykkes. En bok om å se muligheter der andre ser problemer.

RELATERTE BØKER