Mitt liv som moing

Mitt liv som moing - Inger Rønnaug Fossbråten Haug | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Rønnaug Fossbråten Haug
DIMENSJON
8,49 MB
FILNAVN
Mitt liv som moing.pdf
ISBN
8174907925397

BESKRIVELSE

Dette er Inger Rønnaug Fossbråten Haugs første og eneste bok. Hun debuterer i en alder av 70 år. Inger er en utflyttet moing, men har aldri i sitt hjerte forlatt bygda. Mange minner strømmer på. Det er så mange nå-levende og da-levende mennesker som fortjener litt hederlig omtale. Nå vil hun forsøke å ta deg med til Modum på 50 og 60-tallet. Inger bor i Holmestrand som pensjonert lærer og skoleleder.

Det er en ærlig og direkte fortelling om en av de største profilene gjennom tidene i norsk fotball. Rekdal har en lang karriere bak seg som spiller og trener.

Bokanmeldelse: «Mitt liv som rotte»: Slekta er verst En 13 år gammel jente sladrer på brødrene sine om en voldshendelse og blir forvist fra sin egen familie. Mitt tips til deg er å analysere deg selv, finn ut hva som gjorde at du klarte å komme deg opp sist du møtte på motgang. Hvilke styrker hadde du da, som du kan anvende denne gangen? Finner du ut av det vil det være lettere å finne styrke til å takle denne nedgangen i livet ditt. Samband við LIV.

RELATERTE BØKER