Offbeat/nye dager

Offbeat/nye dager - Christian Refsum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Refsum
DIMENSJON
9,29 MB
FILNAVN
Offbeat/nye dager.pdf
ISBN
4375525307244

BESKRIVELSE

"Offbeat / nye dager" er Christian Refsums første diktsamling, og består av en samling stringente og reflekterende dikt. Samtidig brytes det formbevisst avklarte produktivt av en improvisatorisk og assosiativ ledighet. Dette er dikt der den nøkterne og velmodulerte stemmeføringen kan bryte ut i et humørfylt og rasende temperament.

Samtidig brytes det formbevisst avklarte produktivt av en improvisatorisk og assosiativ ledighet. Dette er dikt der den nøkterne og velmodulerte stemmeføringen kan bryte ut i et humørfylt og rasende temperament. Regjeringen reduserer perioden bedriftene må betale sykepenger fra 16 til 3 dager.

Publisert 02/09 2015 For å ha rett til ny ferie er det en forutsetning at du har vært helt, altså 100 prosent sykemeldt. Hvis du blir sykmeldt i ferien kan du kreve feriedagene utsatt allerede fra og med første dag du ble syk, inkludert lørdag. Du må likevel søke dagpenger fra første dag du er arbeidsledig og sende meldekort hver 14.

RELATERTE BØKER