Det som aldri dør

Det som aldri dør - Øistein Borge | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øistein Borge
DIMENSJON
9,88 MB
FILNAVN
Det som aldri dør.pdf
ISBN
9030303668646

BESKRIVELSE

Kriminaletterforskeren som vi ble kjent med i Borges kritikerroste krimdebut Den syvende demonen, tar oss denne gang med til Nord-Irland. I et vekselspill mellom nåtid og fortid fører jakten på de skyldige Bogart Bull på kryss og tvers av Nord-Irland, fra Belfast og øya Rathlin helt i nord til Armagh i sør - kjent som «the bandit country». Under et ferieopphold i Nord-Irland blir tidligere høyesterettsdommer John Sand og hans kone Monica myrdet. Kripos-etterforskeren Bogart Bull, som er i landet for å besøke sin morfars gård, koples inn i saken for å bistå førstebetjent Miriam Dixon i det nord-irske politiet. Da også forpakteren på morfarens gård blir funnet drept, aner politiet en sammenheng med drapet på ekteparet, og Bull oppdager at morfaren bærer på en hemmelighet som strekker seg mange år tilbake i tid. Samtidig trekker Borge tråder til urolighetene og attentatene i 1970-årenes Nord-Irland. Konflikten ble formelt bilagt med fredsavtalen i 1998, men det gamle IRA har sine moderne avleggere, ikke minst en mystisk «Tobin» og en hittil ukjent fraksjon som synes fast bestemt på å ta opp tråden der IRA slapp den.

Kan vi elske sterkere, kraftigere og vakrere? Klemmen du får av det varme myke, barnekinnet; ordene som kommer; - mamma, jeg elsker deg. Å drikke en sterk espresso i sola på en benk, … Fortsett å lese «Sorgen, planten som aldri dør» Hva er det som går og går og aldri kommer til døra? En mann går ti dager uten å sove, men føler seg ikke trøtt.

Sindre Hovdenakk, VG Terningkast 5 Der roser aldri dør Det startet med at Tobbe Malm oppfordret andre til å lage roser for å minnes dem vi mistet. Siden har han mottatt 900 roser fra 25 forskjellige land. Partystedet som aldri dør.

RELATERTE BØKER