Psykososial arbeidsmiljøkartlegging

Psykososial arbeidsmiljøkartlegging - Bitten Nordrik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bitten Nordrik
DIMENSJON
5,12 MB
FILNAVN
Psykososial arbeidsmiljøkartlegging.pdf
ISBN
9991882191000

BESKRIVELSE

En viktig bok for alle som søker kunnskap om psykososiale kartlegginger.Boka drøfter inngående de ledende kartleggingsverktøyene (herunder QPS Nordic) og beskriver teoretisk og konkret hvordan de er bygd opp, og deres fordeler og ulemper. Sist, men ikke minst fremholder hun den viktige rollen tillitsvalgte og verneombud har når det gjelder å sikre at kartleggingene som gjennomføres, blir demokratiske, åpne og forutsigbare.Siden boken ble utgitt i 2010 har det skjedd flere positive utviklingstrekk innen feltet organisatoriske og psykososiale arbeidsmiljøkartlegginger. Blant annet har verneombud og tillitsvalgte delt sine erfaringer med forfatteren i tillegg til at Arbeidstilsynet har utviklet en arbeidsmiljømodell som konkretiserer hva en arbeidsmiljøkartlegging skal dekke og med hvilke ressurser kartleggingsarbeidet skal gjennomføres. Dette er innarbeidet i denne 2. utgaven.Boka fungerer som et oppslagsverk for ledere, arbeidsmiljøutvalg og vernetjeneste i kartleggingsprosessen.

Registrer deg for å få mulighet til direkte kontakt med RVTS Øst. Høy kontroll over egen arbeidssituasjon og en rettferdig leder, er viktig for både motivasjon og helse. Rollekonflikter er på den andre siden en viktig årsak til psykisk uhelse.

Sendes innen 2-4 virkedager. Kjøp boken Psykososial arbeidsmiljøkartlegging av Bitten Nordrik (ISBN 9788205427495) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER