Regnmakeren

Regnmakeren - Gert Nygårdshaug | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gert Nygårdshaug
DIMENSJON
8,98 MB
FILNAVN
Regnmakeren.pdf
ISBN
1667161504967

BESKRIVELSE

I en ikke navngitt liten landsby holder urmaker Melkior Mussenden og hans kone Mathilde til sammen med gode venner. I denne landsbyen leves livet stille og rolig, innbyggerne bryr seg lite om samfunnets og nye tiders moter og alskens unyttig som blir prakket på dem. «Men hvorfor regner det bare her hos oss, når det er tørke overalt ellers i landet og verden?» undrer landsbybefolkningen på. De har med vennlighet og hjelpsomhet tatt imot den økende strømmen av mennesker som har mistet hus og hjem på grunn av tørken, og som nå får bosette seg i landsbyen. Dette ser landets Etater, Stat og Hierarki særdeles ublidt på, og snart får landsbyen ubehagelige besøk.Dette er den tredje frittstående romanen om ekteparet Mussenden, og føyer seg inn i den fortellertradisjonen Nygårdshaug er mest kjent for, og som gjerne forbindes med navn innen sør-europeisk eller latin-amerikansk litteratur, der fabelens form rommer undertekster med besk samfunnskritikk og filosofiske problemstillinger.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, Heftet | 9788202639167 Rudy Baylor (Matt Damon) er en ung, uerfaren advokat, en potensiell kommende stjerne, så sant han er heldig nok å få en jobb. Rudy henvender seg til flere advokatfirmaer, også noen av den mer tvilsomme typen.

Serie: Melkior Mussenden 3. I en ikke navngitt liten landsby holder urmaker Melkior Mussenden og hans kone Mathilde til sammen med gode venner.

RELATERTE BØKER