Sprek hele livet

Sprek hele livet - Ingrid Kristiansen, Arve Kristiansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid Kristiansen, Arve Kristiansen
DIMENSJON
8,23 MB
FILNAVN
Sprek hele livet.pdf
ISBN
3716937096383

BESKRIVELSE

"Vårt budskap er enkelt: Du trenger ikke trene, så lenge du er fysisk aktiv! Vi håper dette pirrer nysgjerrigheten din." Ingrid og Arve Kristiansen. Fysisk aktivitet utsetter aldringa og gir deg økt overskudd! Men hvordan kommer du i gang? I denne boka hjelper Ingrid og Arve Kristiansen deg et stykke på veien, og viser deg at fysisk aktivitet og trening slett ikke behøver å være en plagsom plikt! Her får du trygge råd som gjør treninga til en glede! Boka tar blant annet for seg disse temaene: - Fysisk aktivitet - Helhetstrening - Kosthold - Aktuelle treningsaktiviteter

G Æ går ganske stilt på den tida og iblant kan æ hør stille gråt. Professor Øyvind Sandbakk er konsentrert på slak line i hagen. Deretter tar han baklengs salto på trampolinen.

Her finner du cam par som lærer deg å pule, se nakne par fra eksotiske land som suger, knuller og slikker på nettkamera akkurat nå. På med oksygenmaskene! Stort høyere i det litterære alpelandskapet kommer du ikke i høst. Robert Seethalers «Et helt liv» er en usedvanlig berikende roman. Sprek og Blid Os er i dag et av landets best utstyrte treningssentre med ca 1800 m2 boltreplass og mer enn 40 gruppetimer i uken.

RELATERTE BØKER