Asperger syndrom og mobbing

Asperger syndrom og mobbing - Nick Dubin | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nick Dubin
DIMENSJON
9,59 MB
FILNAVN
Asperger syndrom og mobbing.pdf
ISBN
5573688797104

BESKRIVELSE

Annerledes sosial væremåte og motoriske særegenheter, som er typiske trekk hos barn med autismespektertilstander, øker risikoen for å bli mobbet. Barn med Asperger syndrom er derfor en veldig sårbar gruppe. Boken gir en oversikt over årsaker til at mobbing skjer, og hvor viktig det er at de som er vitne til mobbingen, griper inn og prøver å stoppe den. I boken presenteres strategier som du kan benytte for å forebygge og hindre mobbing av disse barna.

De har også en telefon man kan ringe hvis man har spørsmål om Asperger syndrom, den er åpen mandag, onsdag og torsdag mellom kolkken 10 og klokken 14. Telefonnummeret er 23 05 45 72. Asperger syndrom er en lidelse på autismespektret og kalles også for "høyt fungerende autisme".

4 De visste ikke at jeg var autist, ... Asperger syndrom kom med i diagnosemanualene på tidlig 90-tall, ... Asperger syndrom er en form for autisme.

RELATERTE BØKER