Den terapeutiske dansen

Den terapeutiske dansen En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,49 MB
FILNAVN
Den terapeutiske dansen.pdf
ISBN
2276280709446

BESKRIVELSE

Denne antologien presenterer bidrag fra et pågående paradigmeskifte innen psykoterapi og psykisk helse. Dette handler om en integrering av det biologisk/kroppslige og det relasjonelt/sosiale perspektiv. Vi vet nå at hjernen og kroppen ikke er gitte størrelser, men blir utviklet og endret gjennom hele livet, ikke minst av erfaringer fra emosjonelt ladete mellommenneskelige relasjoner. Psykoterapeutisk innebærer dette at oppmerksomheten flyttes fra et ensidig fokus på den verbale dialogen til å inkludere den kroppslig-emosjonelle dialogen. Ansiktet og kroppens språk blir like viktig som ordene. En utfordring i psykoterapiutdanning blir da å la seg inspirere av metoder som brukes innen teater, musikk, sang og dans. Det blir naturlig å vektlegge terapeutens sensitivitet og fleksibilitet - eller musikalitet - i forhold til verbale og kroppslig-emosjonelle (tilbake)meldinger i psykoterapi.

Omsorg, omtanke og brukermedvirkning er sentrale elementer i et terapeutisk miljø. Den terapeutiske dansen. Oslo: Kolofon Forlag AS.

Nye romaner krim barnebøker fakta lydbøker e-bøker klassikere. Denne boka er nummer to i en bokserie knyttet til Norsk Karakteranalystisk Institutt. Første bok ble kalt Den terapeutiske dansen, og denne gang er Karakteranalytiske dialoger i fokus.Hovedinntrykket av boka er at den er rik på kliniske historier og vignetter med relevante problemstillinger som bør være gjenkjennbare for enhver kliniker. Han er lærer, veileder og læreanalytiker ved Norsk Karakteranalytisk Institutt.

RELATERTE BØKER