Eg er ikkje Kepler, eg er Kopernikus

Eg er ikkje Kepler, eg er Kopernikus - Asbjørn Roaldset | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asbjørn Roaldset
DIMENSJON
5,81 MB
FILNAVN
Eg er ikkje Kepler, eg er Kopernikus.pdf
ISBN
3296480622179

BESKRIVELSE

Norsk geomorfologi hev lagt fram lite nytt dei siste 100 åri. Etter forfattaren sitt syn kjem det av at geologane hev hatt eit heilt gali grunnlag - eit gali paradigme - i forskingsarbeidet. I boki vert det lagt fram mykje av det dei eldre geologane hev skrive slik at lesaren sjølv kan sjå at vitskapen er komen på villspor. Det paradigmet som vert lagt fram her byggjer på at Jordi hev kuleform og må få store og varige endringar når isen pressar ned landskapet. Dei naturformene som er umtala i boki er Jutulhogget, Norskerenna, agnordalar, fjordar og øyar. Etter dette må lærebøkene um landskapsformene i Noreg skrivast på nytt. Både for at klårgjera tankefeil i tidlegare arbeid og for at leggja fram eit nytt paradigme, hev tankane til vitskapsfilosofen Thomas S. Kuhn vore nyttige. Boki, i seg sjølv, er meint at vera eit innlegg i ordskiftet um vitskapsteoriane til Kuhn.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788230014165 Pris: 303,-. innbundet, 2016.

Eg er sorg i kvite klede, Eg er gleda kledd i svart. Skap meg ikkje om med glede eg vart den eg ville bli : Konge i eit ukjent rike, Slave i mi eiga tid.

RELATERTE BØKER