Hekle gensere og jakker

Hekle gensere og jakker - Dora Ohrenstein | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dora Ohrenstein
DIMENSJON
11,30 MB
FILNAVN
Hekle gensere og jakker.pdf
ISBN
2562276849525

BESKRIVELSE

Her får du nydelige heklede topper, gensere og jakker som er heklet fra toppen og ned. Det gjør at du lettere kan lage et plagg som passer perfekt til deg, fordi du lett kan prøve det på underveis.Modellene er laget i både enkle og mer avanserte hekleteknikker, slik at det er noe for alle nivåer. Plaggene er fotografert på flere kroppsfasonger, sånn at man får et godt inntrykk av hvordan plaggene vil sitte. Vakre bilder og utførlige beskrivelser og diagrammer gjør det lett å lage plaggene selv. Dette er boken for deg som liker å hekle og har lyst til å prøve noe nytt.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis ... Hekle gensere og jakker ovenfra og ned DiMauro, Melinda, Ohrenstein, Dora, Sherratt, Ilona, Voth, Charles, Zamori, May Britt Bjella.

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

RELATERTE BØKER