Klimakunnskap og kunnskapsklima

Klimakunnskap og kunnskapsklima - Robert Næss, Jøran Solli | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Næss, Jøran Solli
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
Klimakunnskap og kunnskapsklima.pdf
ISBN
8589882479888

BESKRIVELSE

Klimaendringsproblemet er ikke lenger en nyhet, verken for politikere eller offentligheten for øvrig. Debatten preges ofte av globale perspektiver, men klimaendringene medfører også store utfordringer på lokalt plan. Klimatrusselen er ikke et problem som truer spesifikke områder eller en avgrenset kystsone i Norge. Klimaendringene vil påvirke alle områder. Økt skred- og flomfare truer lokalsamfunn og enkeltpersoner, og økt fukt- og nedbørsmengde kan ødelegge store materielle og kulturelle verdier. I Klimakunnskap og kunnskapsklima ser forfatterne nærmere på hvordan ulike aktører som arbeider med drift og vedlikehold, planlegging og utvikling av infrastruktur forstår og opplever endringer i klima og effekter av klimaendringer. Hva innebærer for eksempel hyppigere værskifte og veksling mellom mildt og kaldt vær for aktører som arbeider med drift og vedlikehold av infrastruktur? Gjennom analysen av hvordan informasjon om klimaendringer fortolkes, og hvordan kunnskapen brukes i praksis, gir boka et grunnlag for å forstå hva som må til for å gjøre effektiv klimatilpasning.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Klimakunnskap og kunnskapsklima fra Bokklubber Klimaendringsproblemet er ikke lenger en nyhet, verken for politikere eller offentligheten for øvrig.

I Klimakunnskap og kunnskapsklima ser forfatterne nærmere på hvordan ulike aktører som arbeider med drift og vedlikehold, planlegging og utvikling av infrastruktur forstår og opplever endringer i klima og effekter av klimaendringer. Klimakunnskap og kunnskapsklima; hvordan drives klimatilpasning? Av Robert Næss, Jøran Solli Forlag Akademika ISBN 9788232103072 Utgitt 2013, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Kjøp Dobbeldaten fra Bokklubber To søte jenter flytter inn i nabohuset, og Tobias og Bendik går nesten i spinn.

RELATERTE BØKER