Krigsjunkie

Krigsjunkie - Jon Steele | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Steele
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
Krigsjunkie.pdf
ISBN
1164552762131

BESKRIVELSE

Jon Steele er krigsjunkie. Han trenger en jevn dose med krig og faenskap for å føle at han lever. Bildene han fanger inn gjennom objektivet blir sett av millioner av fjernsynsseere og tilfredsstiller sjefene ved ITN. Samtidig blir livet utenfor krigssonen meningsløst og tomt. Det er frykten og spenningen forbundet med jobben som gir livet mening... En sterk dokumentar om livet som kameramann i konfliktsoner, om moderne krig og om hva den gjør med de som rammes av den. Oppsiktsvekkende og kritikerrost. "Krigsjunkie er en bok som fortjener oppmerksomhet. Anbefales" - Adresseavisen.

Bildene han fanger inn gjennom objektivet blir sett av millioner av fjernsynsseere ... Jon Steele (født 1950) er en amerikansk TV-fotograf og forfatter. Han ble født i Spokane, Washington, USA og vokste opp i Great Falls, Montana.Han reiste hjemmefra i en alder av 16 år og hadde en rekke forskjellige jobber på begge sider av loven før han begynte å jobbe for London-baserte Independent Television News i 1982.Han bygde raskt opp et rykte som en av verdens beste TV-fotografer ... Krigsjunkie.

Nina Furu (Heftet) 354 kr. Kjøp Medierett for journalister.

RELATERTE BØKER