Minimale par

Minimale par - Heidi Tingleff | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heidi Tingleff
DIMENSJON
7,67 MB
FILNAVN
Minimale par.pdf
ISBN
8687906591585

BESKRIVELSE

Dette er ordpar som er identiske med unntak av ett av fonene i ordene, f eks kam/tam. Parene er utarbeidet med tanke på språklydsarbeid med barn med fonologiske vansker.

a : En oversikt over noen minimale nordsamiske par finner du også i boka "Hoahkat ja stoahkat" av Kirsten Wirkola og Lisa Baal. Etter hvert arbeider elevene videre med ord med andre stadievekslinger.

Det skal være ord med både to og tre stavelser. Minimale Par Matrix I dag vil jeg gerne dele et af mine egne arbejdsredskaber med jer. I håb om at nogle andre kan få noget ud af det og redskabet samtidig det på den måde kan blive endnu bedre for os alle. Kjøp Minimale par (til Norsk Fonemtest) fra Cappelen Damm Undervisning Dette er ordpar som er identiske med unntak av ett av fonene i ordene, f eks kam/tam.

RELATERTE BØKER