Å lese fortiden

Å lese fortiden - Jan Bjarne Bøe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Bjarne Bøe
DIMENSJON
12,52 MB
FILNAVN
Å lese fortiden.pdf
ISBN
7532679193148

BESKRIVELSE

Hvordan bruker vi fortiden? Fortiden finnes overalt i hverdagen; den tolkes og løftes fram for å fremme ideologiske, kulturelle og politiske formål. Historien brukes i reklame og underholdning, i politisk argumentasjon og som identitetsskaper hos gamle og unge. Historiebruk utvider den historiedidaktiske forståelsen, og emnet har blitt stadig viktigere i historiefaget.Å lese fortiden passer for alle som er interessert i historiefaget, og er spesielt tilrettelagt for studenter som studerer historiedidaktikk på universiteter og høgskoler.

Historien brukes i reklame og underholdning, i politisk argumentasjon og som identitetsskaper hos gamle og unge. Å lese fortiden er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Jan Bjarne Bøe Jan Bjarne Bøe 08/27/2010.

Fortid i moderne tid. Når lover skal endres, er der alltid argumenter for og imot fortidige ... Hvordan bruker vi fortiden? Fortiden finnes overalt i hverdagen; den tolkes og løftes fram for å fremme ideologiske, kulturelle og politiske formål.

RELATERTE BØKER