Årsregnskapet på 1-2-3

Årsregnskapet på 1-2-3 - Finn-Steinar Heimly, Henning Sollid | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn-Steinar Heimly, Henning Sollid
DIMENSJON
9,52 MB
FILNAVN
Årsregnskapet på 1-2-3.pdf
ISBN
4506028700340

BESKRIVELSE

Årsregnskapet på 1-2-3 er en ukomplisert fremstilling av årsregnskapet, hva tallene i årsregnskapet sier og hvordan du går frem for å øke bedriftens lønnsomhet, dvs. gjøre tallene i årsregnskapet bedre.I svært mange situasjoner må man forholde seg til årsregnskapets innhold, enten det gjelder å følge med på leverandører, kunder, konkurrenter eller sjekke ut nye arbeidsgivere. Hvordan går det egentlig med selskapet der jeg jobber? Men hva skjuler seg bak tallene? Hva er et godt og dårlig regnskap? Hva er forskjellen på resultatregnskapet og balansen? Disse og mange andre spørsmål gir denne boken et svar på. En innføring i hvordan regnskapet er bygget opp og en forklaring på hva postene viser og forteller gir en god start for økt regnskapsforståelse. Grunnleggende regnskapsforståelse er en forutsetning for ledere og styremedlemmer for å kunne gjøre en grei jobb.Årsregnskapet på 1-2-3 passer for alle som arbeider i bedriftsstyrer og andre som ønsker grunnleggende kunnskap om årsregnskapet og om praktisk bedriftsutvikling. Med fokus på regnskapsposter og hva som er verdidriverne i selskapet kan man med enkle grep måle og identifisere områder for resultatforbedring. Et fokus på å bruke regnskapstallene som et aktivt styringsverktøy kan med enkle grep bedre resultatfokuset vesentlig i din bedrift.Forfatterne har i mange år undervist i bedrifts.økonomi, regnskap og skatt ved Handelshøg.skolen ved UiT Norges arktiske universitet.Finn-Steinar Heimly Universitetslektor, underviser i bedrifts.økonomi og praktisk bedriftsutvikling.Henning Sollid Førstelektor, underviser i regnskap, skatt og avgift, samt finansiell analyse.

Hvis du har sendt inn årsregnskapet innen fristen, vil du få 2 uker til å rette opp feil eller mangler uten at dere får forsinkelsesgebyr. For å sende inn Årsregnskapet til Brønnøysundregistrene gjennom Altinn må følgende først være på plass: Du må føre regnskapet ferdig for regnskapsåret du skal sende inn for, og avslutte det slik.; En kobling mellom Altinn og Fiken må settes opp. Dette gjør du slik.; Skattemeldingen (selvangivelsen) med næringsoppgaven må være levert før årsregnskapet kan sendes inn. Hvilke krav som stilles til årsregnskapet og årsberetninger avhenger av størrelsen på foretaket.

pris kr 479,00) Legg i handlekurv. Sammenlign.

RELATERTE BØKER