Den kjempestore krokodillen

Den kjempestore krokodillen - Roald Dahl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roald Dahl
DIMENSJON
9,66 MB
FILNAVN
Den kjempestore krokodillen.pdf
ISBN
3330735162095

BESKRIVELSE

Frokosttid i den største og bruneste og skitneste elva i Afrika! Og hva tror du en krokodille kan tenke seg som dagens første måltid? Den Kjempestore Krokodillen er et grådig, grufullt og gruskrekkelig beist som elsker å jafse i seg saftige og jomsegode, små barn. Men de andre dyrene har fått nok av de skitne triksene hans! Ny bildebokutgave av Roald Dahls herlige klassiker. Roald Dahl blir ikke uten grunn regnet som en av barnelitteraturens morsomste forfattere, og selv mange år etter at bøkene utkom første gang, fortsetter de å være storselgere år etter år. I England deles det ut en pris til årets morsomste barnebok, en pris som ikke overraskende bærer hans navn, nemlig Roald Dahl Funny Prize.

Men ikke Den Kjempestore Krokodillen. Nå skal han inn i jungelen for å finne seg et barn til frokost I den største og bruneste og skitneste elva i Afrika lå to krokodiller med hodene sine bare så vidt over vannet.

Nå skal han inn i jungelen for å finne seg et barn til frokost. Frokosttid i den største og bruneste og skitneste elva i Afrika! Og hva tror du en krokodille kan tenke seg som dagens første måltid? Den Kjempestore Krokodillen er et grådig, grufullt og gruskrekkelig beist som elsker å ... Den Kjempestore Krokodillen er et grådig, grufullt og skrekkelig beist som elsker å jafse i seg saftige og jomsegode, små barn.

RELATERTE BØKER