Det norske samfunn; bind 3

Det norske samfunn; bind 3 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,57 MB
FILNAVN
Det norske samfunn; bind 3.pdf
ISBN
8179743791061

BESKRIVELSE

Standardverket Det norske samfunn utkom for første gang i 1968, og foreligger nå i sjuende utgave. Utgis nå i 3 bind. Utviklingen på sentrale samfunnsområder belyses. Dessuten hvilke utfordringer det norske samfunn står overfor. Bind 3.består av 15 kapitler og handler bl.a. om velferdsstaten, levekår, det sivile samfunn, helse, medier og kommunikasjon, forbruk og kriminalitetsutvikling.. I denne sjuende utgaven er både temaer og data oppdatert i samtlige kapitler.

om arbeidsutvikling, sosial ulikhet, skole og utdanning, innovasjons- og næringspolitikk og diskriminering. Hellevik, Ottar & Hellevik, Tale (2016). Verdier og verdiutvikling, I: Ivar Frønes & Lise Kjølsrød (red.), Det norske samfunn, bind 3.

Utgis nå i 3 bind. Utviklingen på sentrale samfunnsområder belyses.

RELATERTE BØKER