Dianetikk - Den moderne vitenskap om mental sunnhet (Norska)

Dianetikk -  Den moderne vitenskap om mental sunnhet (Norska) - L. Ron Hubbard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
L. Ron Hubbard
DIMENSJON
8,25 MB
FILNAVN
Dianetikk - Den moderne vitenskap om mental sunnhet (Norska).pdf
ISBN
9313608421943

BESKRIVELSE

«Dianetikk er et eventyr. Det er en oppdagelsesreise inn i Terra Incognita, menneskesinnet, dette enorme og hittil ukjente riket en centimeter bak pannene våre.»Fra Dianetikk – den moderne vitenskapen om mental sunnhetDet har blitt hevdet at Dianetikk inneholder oppdagelser som er viktigere enn både hjulet og ilden. Det er en grunn til at boken har fortsatt å være en bestselger i over 50 år. Med mer enn 20 millioner eksemplarer i omløp er den utvilsomt den mest leste og innflytelsesrike boken om menneskesinnet som noensinne er blitt skrevet.Her får du en fullstendig beskrivelse av oppbygningen til det reaktive sinnet, denne tidligere ukjente kilden til mareritt, irrasjonell frykt, opprørthet og usikkerhet. Denne boken beskriver hvordan du blir kvitt det og derved oppnår noe som mennesket tidligere bare drømte om: tilstanden clear.I boken Dianetikk beskrives bl.a. disse oppdagelsene:* Menneskets mål* Eksistensens dynamiske prinsipp, sammenfattet i ett enkelt ord, som driver alt liv * De fire dynamikkene – drivkreftene bak alt mennesket gjør* Et diagram som anskueliggjør ditt potensial og hvordan du realiserer det.* Oppdagelsen av det reaktive sinnet og nøyaktig hva det består av* De smertefulle opplevelsene – engrammene – som finnes i det skjulte, reaktive (det reagerer mot deg) sinnet, og som kontrollerer og befaler en person å handle irrasjonelt og imot personens egne ønsker og mål* Prenatale (før fødselen) engrammer – de smertefulle opplevelsene som hendte før du ble født og hvordan dette kan påvirke deg nå.* En fullstendig beskrivelse av en teknikk til å finne og uskadeliggjøre disse negative erfaringene, slik at de aldri vil ha en negativ innflytelse på deg igjen og slik at ditt sanne jeg mer trer fram

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Helt gratis, en utvalgt del av Dianetikk: Den moderne vitenskap om mental sunnhet . Inneholder tre kapitler fra den største bestseller om sinnet. Dianetikk: Den Moderne Vitenskap Om Mental Sunnhet (Norsk) (Norwegian Edition) | L.

Ron Hubbard | ISBN: 9781403150806 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. SYNOPSIS Dette er historien om hvordan Ron oppdaget det reaktive sinnet og utviklet fremgangsmåtene til å bli kvitt det. Den ble opprinnelig skrevet for et landsdekkende magasin og ble utgitt for å sammenfalle med lanseringen av Dianetikk: Den moderne vitenskap om mental sunnhet.

RELATERTE BØKER