I hus med fienden

I hus med fienden - Elisabeth Hammer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Hammer
DIMENSJON
11,50 MB
FILNAVN
I hus med fienden.pdf
ISBN
9566948692839

BESKRIVELSE

En sen, mørk høstkveld oppdager Ruth at fru Enoksen har et hemmelig møte på kirkegården.- Om han er hittebarn eller ei, er uten betydning, avbrøt fru Enoksen. - Hun har tatt ham til seg som sin sønn, og du er dum som et nek om du tror at en mor vil levere fra seg barnet sitt bare fordi en annen kvinne kommer og hevder rett til det! Den andre kvinnen sukket. - Hva gjør vi nå? Skal vi bare gi opp? - Nei, det skal vi ikke, svarte fru Enoksen. - Jeg har en høne å plukke med den eldste søsteren i huset der, og nå skal hun få angre at hun har blandet seg opp i mine affærer. Dette barnet skal jeg ha.

Og vi setter oss ned - sammen med hutuer og tutsier - for å spise et bedre måltid. Fargen er gul-vhit med tynne mørke langsgående striper på oversiden. Tigerormen blir opptil 2,5 cm brei og 5 cm lang.

- Hun har tatt ham til seg som sin sønn, og du er dum som et nek om du tror at en mor vil levere fra seg barnet sitt bare fordi en annen kvinne kommer og hevder rett til det! Kjøp I hus med fienden fra Bokklubber En sen, mørk høstkveld oppdager Ruth at fru Enoksen har et hemmelig møte på kirkegården. - Om han er hittebarn eller ei, er uten betydning, avbrøt fru Enoksen.

RELATERTE BØKER