KPO-modellen

KPO-modellen - Gunn von Krogh, Cecilie Dale | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn von Krogh, Cecilie Dale
DIMENSJON
8,12 MB
FILNAVN
KPO-modellen.pdf
ISBN
2231380133074

BESKRIVELSE

KPO-modellen er en teoribasert modell for dokumentasjon av sykepleie i EPJ.Boka kan også brukes som et læringsverktøy for sykepleierstudenter som skal uvikle kompetanse i å dokumentere helsehjelp.KPO-modellen er et verktøy som legger til rette for at dokumentasjonen av helsehjelp tilfredstiller sykepleiefaglige krav, helsepersonellovens krav og organisasjonsmessige krav til elektronisk dokumentasjon.Modellen gir mulighet for fortløpende dokumentasjon i fortellende og klassifisert form. Den gir også mulighet for prosessdokumentasjon hvor sykepleieterminologiene NANDA, NIC og NOC kan brukes kombinert med fritekst i arbeidsplan.Innhold:Del 1: KPO-modellen - utvikling og perspektiver Del 2: Beslutningsstøttesystem Del 3: Informasjonshåndteringssystem

Toggle navigation. Min side; Logg ut Logg inn; Bøker.

Min side; Logg ut Logg inn; Bøker. Bøker; Gå til Bøker; Skjønnlitteratur Retningslinje EPJ med KPO-modellen som struktur - ansvar og dokumentasjon for sykepleie-/miljøtjenesten, Psykiatrisk divisjon, gyldig fra 23.

RELATERTE BØKER