Mestring som mulighet

Mestring som mulighet - Bente Gjærum, Berit Grøholt, Hilchen Sommershild | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Gjærum, Berit Grøholt, Hilchen Sommershild
DIMENSJON
9,60 MB
FILNAVN
Mestring som mulighet.pdf
ISBN
3214754509285

BESKRIVELSE

Med utgangspunkt i begreper som mestring, motstandsdyktighet og beskyttelsesfaktorer setter forfatterne i denne artikkelsamlingen fokus på ressurser hos barn, ungdom og familier i forebyggende arbeid, behandling og tiltaksutvikling.Mestringsperspektivet er temaet i boken, og er et teoretisk fundament for klinisk arbeid innen psykiatri, barnevern og pedagogikk. Anvendelse drøftes i et forebyggende, et samfunnsmessig og et klinisk perspektiv. Boken henvender seg til dem som arbeider med barn, ungdom og foreldre, og vil være aktuell for alle som er knyttet til helse, skole og barnevern. Med stikkordregister og litteraturlister.

Bente Gjærum; Berit Grøholt; Hilchen Sommershild. Boken er anbefalt av Inge Eidsvåg, tidligere rektor ved Nansenskolen Les mer.

Kristin Heggdal […] Pris: 492,-. heftet, 2007.

RELATERTE BØKER