Samfunnssikkerhet

Samfunnssikkerhet - Terje Aven, Marit Boyesen, Ove Njå, Kjell Harald Olsen, Kjell Sandve | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Aven, Marit Boyesen, Ove Njå, Kjell Harald Olsen, Kjell Sandve
DIMENSJON
9,60 MB
FILNAVN
Samfunnssikkerhet.pdf
ISBN
8111334665768

BESKRIVELSE

Boka viser hvordan planlegging, risikoanalyser og styring av sikkerhet kan bidra til et mer robust samfunn. Problemstillinger som belyses er blant annet: Hvordan kan vi unngå at uønskede hendelser skjer? Hvordan kan vi minimalisere konsekvensene av slike hendelser når de skjer? Hvordan skal vi formulere mål og krav til sikkerhet og beredskap, hva slags metoder og modeller kan vi bruke, hvordan balanserer vi sikkerhet og økonomi, hvordan skal vi gå fram for å kunne prioritere riktig? Målgruppa for boka er de som er opptatt av sikkerhet og beredskap i samfunnet, spesielt ledere, saksutredere i offentlig og privat virksomhet, risikoanalytikere, personell med beredskapsansvar og studenter ved studier innen sikkerhet og samfunnssikkerhet. Har register og litteraturliste.

Tema Forebygging er vår viktigste oppgave når det gjelder hendelser som truer sentrale samfunnsinstitusjoner, vår felles sikkerhet eller den enkeltes trygghetsfølelse. Kriser må møtes ved bruk av de samlede nasjonale ressurser, basert ... Samfunnssikkerhet.

Postboks 2014, 3103 Tønsberg. Telefon: 33 41 25 00 - Faks: 33 31 06 60, E-post: [email protected]

RELATERTE BØKER