(Sporten)

(Sporten) - Rune Slagstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Slagstad
DIMENSJON
5,63 MB
FILNAVN
(Sporten).pdf
ISBN
8785339463347

BESKRIVELSE

Ny utgave 2015 med nyskrevet etterord. Boken er en idéhistorisk studie av fenomenet sport, fra 1800-tallet og fram til i dag. Forfatteren beskriver sportens utvikling frem til i dag. Bokens andre del tegner et bilde av den moderne TV-sporten og reflekterer over friluftslivet, elitesporten, helsesporten og den nye folkesporten i det postmoderne Norge. Har navneregister.

DISCOVER SPORTS MEDIA Świętojańska 3/1 81-368 Gdynia Polska NIP / VAT Code: 7822654346 Alt om odds og betting på nett - Bettingselskaper.com B.T. Sport - Danmarks sportsavis! Få seneste nyt om fodbold, håndbold, cykling, tennis og andre sportgrene med live, resultater fra kampe og løb på bt.dk Sport - allt om sport! Senaste sportnyheterna.

Sporten ble bygget for 35.000 kr i tradisjonell dragestil, og arkitekten for Sporten var som for Frognerseteren, Holm Munthe. Om Sporten. Sporten ligger plassert på toppen av Holmenkollen med en fortryllende utsikt over hele indre Oslo-fjord.

RELATERTE BØKER