Barnehagelederen

Barnehagelederen En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,75 MB
FILNAVN
Barnehagelederen.pdf
ISBN
9296126235683

BESKRIVELSE

Hvordan kan man implementere barnehagens formålsparagraf? Hvordan heve kompetansen blant personalet? Hva er kvalitet for de yngste barna? Og hva skjer med barnehageledelsen i en endret politisk kontekst? Forfatterne tar for seg forskjellige sider av jobben som barnehageleder, med en faglig tyngde som skriver seg fra en unik kombinasjon av teori og praksis. Redaktørene er Margareth Eilifsen og Anders Dysvik. Med seg har de følgende bidragsytere: Beate T. Bekken, Therese W. Borgland, Kjetil Børhaug, Hege Cecilie Eikseth, Annette Ekeberg, Mette Kristin E. Engeset, Gry Engstad, Vigdis Foss, Kirsti Eriksen, Ida Cecilie Gullaksen, Katrine Langgård, Siri A. Lindseth, Isabel Mortensen, Marit Nikolaisen, Lene Norup, Hedda Svele, Terje Viggen og Inger Ådland.

Høre hvilke tanker de har, og hvilken informasjon de har fått, og hjelpe dem med å gi korrekt informasjon. Nå er den 29 år unge barnehagelederen nominert til Årets Unge Ledere 2017, sammen med 99 andre fremadstormende ledere fra prestisjefylte selskaper i norsk næringsliv. Kjetil var 26 år da han ble daglig leder for Smedbakken, og han er den første og eneste som har blitt nominert fra barnehagesektoren. Barnehagelederen (Heftet) av forfatter Margareth Eilifsen.

I tillegg må de også jobbe mer målrettet innad i barnehagen som følge av et økt fokus på kvalitet i barnehagen og at barnehagen skal være en lærende barnehage. Den gode barnehagelederen har kunnskap om faget. Profesjonsledelse krever mer enn et semester med "organisasjon og ledelse". Den gode barnehagelederen har kunnskap om faget.

RELATERTE BØKER