Det lille hjertet

Det lille hjertet - Stine S. Samuelsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stine S. Samuelsen
DIMENSJON
9,79 MB
FILNAVN
Det lille hjertet.pdf
ISBN
4801349605039

BESKRIVELSE

Orrviken, 1881. En mørk uværsnatt føder Laura sønnen sin ute i vika, under dramatiske omstendigheter. Gutten får navnet Vesle-Anders og er sin far opp av dage. Laura er sterkt medtatt, men den snille fødekona Augusta er til god hjelp. En mørk hemmelighet i Augustas fortid er det eneste som kan true vennskapet deres ...Hun strakte ut hånden for å røre ved den lille i vuggen. Vesle-Anders sov fredelig under det lille hjertet. Laura rynket brynene. Det gikk endelig opp for henne hvorfor sengen til Augusta virket så kjent. Vuggen til sønnen hennes hadde akkurat de samme enkle utskjæringene som sengen til Augusta. Det lille hjertet.

Gutten får navnet Vesle-Anders og er sin far opp av dage. Laura er sterkt medtatt, men den snille fødekona Augusta er til god hjelp. Sirkulasjon eller det sirkulatoriske system er det organsystemet som lar blod sirkulere i kroppen..

"Lille store hjerte" er en dokumentar- og animasjonserie for barn i alderen 4 - 7 år. Kjøp 'Det lille hjertet' av Stine S. Samuelsen fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER