Elever med akademisk talent i skolen

Elever med akademisk talent i skolen - Ella Cosmovici Idsøe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ella Cosmovici Idsøe
DIMENSJON
8,43 MB
FILNAVN
Elever med akademisk talent i skolen.pdf
ISBN
8758034615877

BESKRIVELSE

Hvordan vet man om en elev har akademisk talent, og hva kan skolen gjøre for å motivere og stimulere akademiske talenter? Hva innebærer det for elevene å ha et slikt talent, og skille seg sterkt fra de andre elevene i kognisjon og interesser? Elever med akademisk talent i skolen beskriver særtrekk ved elever med akademisk talent for språk, matte og naturfag. Den inneholder en rekke konkrete metoder og strategier som lærere kan ta i bruk i klasserommet for å tilpasse undervisningen slik at elevene får faglige utfordringer og utvikler seg. Forfatteren presenterer også verktøy pedagoger kan ta i bruk for å identifisere talentene. I boken beskriver forfatteren mulige psykososiale problemer de talentfulle elevene kan utvikle, og hvordan skole og foreldre kan samarbeide om å skape et inkluderende læringsmiljø som ivaretar barnas sosiale og emosjonelle behov. Boka egner seg for studenter i spesialpedagogikk, og for spesialpedagoger, lærere og andre som møter elever med akademisk talent i skolen. Den vil også være nyttig for foreldre til barn med akademisk talent.

Nylig var hun på Forskerfrø-konferansen 2018 for å snakke om hva barn med stort læringspotensial trenger i hverdagen både hjemme og i barnehagen. Elever med akademisk talent i skolen. Ella Cosmovici Idsøe.

Innholdsfortegnelse. Elever med akademisk talent i skolen (Heftet) av forfatter Ella Cosmovici Idsøe. Pedagogikk.

RELATERTE BØKER