Kjærlighetskoden

Kjærlighetskoden - Lena Kristin Hole | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lena Kristin Hole
DIMENSJON
6,99 MB
FILNAVN
Kjærlighetskoden.pdf
ISBN
2323186205988

BESKRIVELSE

Denne boka gir nye ideer til hvordan tilliten kan bevares eller gjenopprettes mellom to som ønsker å dele livet. Den inneholder en rekke praktiske øvelser og tanker til refleksjon. Forfatteren har lang erfaring med å jobbe med parforhold, og bruker autentiske historier for å gjøre budskapet lettere å forstå.

... Kjøp Kjærlighetskoden fra Bokklubber Denne boka gir nye ideer til hvordan tilliten kan bevares eller gjenopprettes mellom to som ønsker å dele livet. Den inneholder en rekke praktiske øvelser og tanker til refleksjon.

LA Confidential. Vanessa har knekt kjærlighetskoden i Los Angeles, mens Synnøve lurer på om det faktisk fins pene menn med humor. Vanessa har knekt kjærlighetskoden i Los Angeles, mens Synnøve lurer på om det faktisk fins pene menn med humor.

RELATERTE BØKER