Makt og avmakt

Makt og avmakt lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,79 MB
FILNAVN
Makt og avmakt.pdf
ISBN
7590886053067

BESKRIVELSE

Psykisk helse angår alle. Derfor burde alle borgerne i et demokrati engasjere seg i etisk og politisk debatt om psykisk helsearbeid. Denne boka er et tverrfaglig bidrag til diskusjonen om hva slags psykisk helsearbeid vi har og ønsker å ha i et nordisk demokrati. Forfatterne har ulik bakgrunn. Her bringes klinisk erfaring og erfaring som brukere og pårørende i kontakt med filosofiske, etiske, teologiske, samfunnsvitenskapelige, juridiske og helsefaglige perspektiver. Boka springer ut av et årelangt samarbeid om etikk mellom miljøer ved Sørlandets Sykehus og Universitetet i Agder. De fleste av forfatterne bor og arbeider på Agder. I tillegg er danske stemmer kommet med for å bidra til et nordisk blikk.

september 2019 Svein Tore Kolstad Leserinnlegg Senderen på Hemna-fjellet gir dårlig dekning på telefonen, - nesten umulig å få kontakt med omverdenen, Bjørn Myrvold - Makt og avmakt i bydelsøkonomien. Det er på tide med et bydelsopprør Når lokalpolitikerne får mindre makt, får alle innbyggerne i bydelen mindre makt.

Det er litt av en julegave å gi til byens innbyggere. Vi bydelspolitikere fremstår mer og mer som en slags gallionsfigurer. Tvang, makt og avmakt Lite tyder på at kommunene alene er istand til å forvalte lovverket om bruk av tvang og makt overfor mennesker med utviklingshemning.

RELATERTE BØKER