Sannheten om Harry Quebert-saken

Sannheten om Harry Quebert-saken - Joël Dicker | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joël Dicker
DIMENSJON
10,69 MB
FILNAVN
Sannheten om Harry Quebert-saken.pdf
ISBN
4744518902015

BESKRIVELSE

"Hekta på Dicker! Et vidunder av et plot, med brå vendinger, mord, falske skyldige og ekte skjebner. Har du først begynt, er det umulig å stoppe." ElleUSA, våren 2008: Den unge stjerneforfatteren Marcus Goldman drar på besøk til sin gamle venn og mentor, forfatteren Harry Quebert, for å få hjelp med en plagsom skrivesperre. Kort tid senere finner politiet liket av en ung jente nedgravd i hagen til Harry, og han pågripes for mord. Marcus er overbevist om sin venns uskyld. Han starter sin egen etterforskning, og begynner å skrive en bok om saken. Gradvis avdekkes et komplisert nett av hemmeligheter, og mange uventede og nervepirrende hendelser inntreffer før den dramatiske sannheten til slutt kommer for en dag.Hvem drepte Nola Kellergan? Hva skjedde i New Hampshire sommeren 1975? Og hvordan skriver man egentlig et mesterverk?"Bokhøstens overraskelse, boken vi ikke kan legge fra oss etter timer med medrivende lesning. Minner om Philip Roth, Jonathan Franzen eller Woody Allen." Le Point"Med stort fortellertalent driver Joël Dicker handlingen framover; den utvikler et uimotståelig dragsug som ikke svekkes over 600 sider. En ekstraordinær roman, den er på samme tid spenning og romantikk, sosialt drama og litterær satire." DeutschlandradioLes utdrag fra boka

Boken er blitt oversatt til over førti språk og har vært av de største litterære suksessene ... En ung kvinne som forsvant for 33 år siden blir funnet begravd i hagen til den berømte forfatteren Harry Quebert. Forfatteren blir mistenkt for mord.

Kjøp boken Sannheten om Harry Quebert-saken av Joël Dicker (ISBN 9788253037011) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Mange kjenner kanskje igjen noen navn og hendelser fra denne korte introduksjonen, da romanen Sannheten om Harry Quebert-saken var på manges lepper for noen år tilbake, nærmere bestemt i 2012, da den utkom for første gang i Frankrike.

RELATERTE BØKER