Er du glad i meg?; en bok om barneoppdragelse - om barns behov og foreldres ansvar

Er du glad i meg?; en bok om barneoppdragelse - om barns behov og foreldres ansvar - Ross Campbell | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ross Campbell
DIMENSJON
7,88 MB
FILNAVN
Er du glad i meg?; en bok om barneoppdragelse - om barns behov og foreldres ansvar.pdf
ISBN
2931564553920

BESKRIVELSE

Etter mange forespørsler kom denne klassikeren ut på nytt i revidert utgave i 2007. Ei bok om hvordan vi skal dekke de behov som alle barn har. Forfatteren sier at vi alle har en behovsbeholder som daglig må fylles. Boken anbefales av helsepersonell, prester og kateketer, barnehager og skoler over hele landet. Også brukt for å forebygge i skoler og hjem mot den stadig voksende kriminalitet og rusmisbruk. Solgt i mer enn 65 000.

Smarte barns kjennetegn En gjennomgang av de klassiske kjennetegnene begavede barn har i forhold til normale barn, ... Boka «Er du glad i meg?» ble første gang utgitt i 1977. Ross Campbells bok om barneoppdragelse har siden blitt solgt i mer enn en million eksemplar, og er nylig utgitt på norsk - igjen.

Her gir vi deg noen aktuelle målsetninger som man kan i oppgaven med å oppdra egne barn. 10 tips til god barneoppdragelse fra ekspertene. Oppdragelse av barn er ingen enkel jobb, men noen klare kjøreregler gjør jobben med barneoppdragelse mye enklere. Ikke si: Du er dum - Hvordan korrigerende tilbakemeldinger gis til et barn, er avgjørende for om de vil ha en ønsket effekt, eller ikke.

RELATERTE BØKER