Kongelige portretter

Kongelige portretter - Caroline Serck-Hanssen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Caroline Serck-Hanssen
DIMENSJON
11,98 MB
FILNAVN
Kongelige portretter.pdf
ISBN
9765412538686

BESKRIVELSE

Dette er historien om hvordan landets regenter er fremstilt i representasjonskunsten. For første gang gis det en samlet presentasjon av våre mest kjente, ikoniske bilder og skulpturer, men også verk få har sett. Med utgangspunkt i sin doktoravhandling om kongelige portretter har Caroline Serck-Hanssen satt disse viktige, symbolbærende verkene inn i historisk og kunsthistorisk sammenheng. Solid fagkunnskap er her kombinert med levende formidlingsglede. Samtidig er boken en frydefull kavalkade med et unikt billedmateriale som vil glede mange.

Redaktør: Inger Schjoldager. ISBN: 9788293140290 Kjøp billige bøker, kontorrekvisita, hobbyartikler og leker innen kongelige portretter hos Adlibris Kjøp Kongelige portretter fra Tanum Dette er historien om hvordan landets regenter er fremstilt i representasjonskunsten.

Oslo 2001. Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit.

RELATERTE BØKER