Offergaven

Offergaven - Dolores Redondo | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dolores Redondo
DIMENSJON
5,40 MB
FILNAVN
Offergaven.pdf
ISBN
6990886627997

BESKRIVELSE

Et tragisk dødsfall i Elizondo-dalen virker mistenkelig: Det døde pikebarnet har et rødt merke i pannen, som om noe er blitt presset mot ansiktet hennes. Oldemoren til den lille jenta påstår at ulykken er Ingumas verk; demonen som hindrer de sovende i å røre seg og drikker åndedretten deres så de dør mens de sover. De rettsmedisinske analysene får sjefen for kriminalpolitiet, Amaia Salazar, til å se nærmere på andre spedbarnsdødsfall. Etterforskning avdekker et mønster som de aldri før har sett maken til. Og et voldsomt uvær truer med å begrave den grufulle sannheten en gang for alle.Den magiske sirkelen sluttes. Offergaven er tredje og siste bok i Baztan-trilogien.

Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. Ved markering av skaperverkets dag i en gudstjeneste, er det naturlig å tenke at offergaven kan gå til for eksempel Kirkens nødhjelp eller til et av de grønne misjonsprosjektene til SMM (Samarbeid menighet misjon). Det er ikke satt et fast tidspunkt for markering av skaperverkets dag, ... Kjøp Offergaven fra Bokklubber Et tragisk dødsfall i Elizondo-dalen virker mistenkelig: Det døde pikebarnet har et rødt merke i pannen, som om noe er blitt presset mot ansiktet hennes.

Alteret symboliserer alltid guddommens nærvær. Drikkoffer, offer i form av drikke, gjerne melk, honning, øl eller vin (gjerne nylaget). Det var vanlig at drikkofferet skulle inntas av deltagerne i offerfestene.

RELATERTE BØKER