Stemningslidelser

Stemningslidelser - Trond F. Aarre, Petter Bugge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond F. Aarre, Petter Bugge
DIMENSJON
11,62 MB
FILNAVN
Stemningslidelser.pdf
ISBN
8611210000216

BESKRIVELSE

Heftet gir informasjon om bipolare lidelser og depresjon. Innholdet er delt inn i tre hoveddeler. Den første tar for seg depresjon, andre del bipolare lidelser og den tredje tar for seg forhold som gjelder alle stemingslidelser. Har litteraturliste.

Tilstanden preges av vedvarende sterk spenning, uro, rastløshet og bekymringer, samt somatiske symptomer som skjelving og svimmelhet. Kjøp 'Stemningslidelser, et informasjonshefte om depresjoner og bipolare lidelser for pasienter, pårørende og andre' av Trond F. Aarre fra Norges raskeste nettbokhandel.

Ofte finner man derfor at bipolare personer også har slektninger med samme lidelse. Bipolare lidelser deles igjen inn i Bipolar I, Bipolar II og cyclotymi. Generalisert angstlidelse .

RELATERTE BØKER