Vurderingskompetanse i skolen

Vurderingskompetanse i skolen En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,85 MB
FILNAVN
Vurderingskompetanse i skolen.pdf
ISBN
5628152642280

BESKRIVELSE

Vurdering kan både forsterke og forstyrre læring, og god vurderingskompetanse er viktig i alle fagene i skolen. Med utgangspunkt i den nasjonale satsningen «Vurdering for læring» viser Vurderingskompetanse i skolen hvordan:* man kan utvikle forståelsen av vurdering i skolen * man kan lede utviklingsarbeidet * elever, lærere, skoleledere, skoleeiere og foreldre kan involveres i skolens vurderingskultur. Forfatterne illustrerer sentrale prinsipper og begreper innen vurdering med rike eksempler fra undervisning og skoleutvikling på barnetrinnet, ungdomsskolen og i videregående opplæring. De har et praksisnært perspektiv, og beskriver og forklarer hvordan de ulike aktørene tenker, handler og lærer sammen. Forfatterne viser også hvordan arbeidet påvirker skolen som organisasjon og skolesystemet som helhet. Boken er skrevet for forskere og andre som arbeider med vurdering i skolen. Forfatterne er forskere ved NTNU og har lang erfaring med lærerutdanning, skoleutvikling og vurderingsforskning. Bidragsyterne er Henning Fjørtoft, Lise Vikan Sandvik, Trond Buland, Gunnar Engvik og Inger Langseth.«Endringsprosesser i skolen tar lang tid, fordi det er ulike meninger om nye ideer. Forfatterne gi leseren mange gode tips.» Anne Berit Nystad i tidsskriftet NORSKLÆREREN

Å utvikle vurderingskompetanse i skolen. Kjøp Vurderingskompetanse i skolen fra Bokklubber Vurdering kan både forsterke og forstyrre læring, og god vurderingskompetanse er viktig i alle fagene i skolen. Med utgangspunkt i den nasjonale satsningen «Vurdering for læring» viser Vurderingskompetanse i skolen hvordan: * man kan utvikle forståelsen av vurdering i skolen * man kan lede utviklingsarbeidet * elever, lærere ... Geriatrisk vurderingskompetanse omfatter observasjon, kartlegging og analyse av pasientsituasjoner for å definere behov for helsehjelp, iverksetting og koordinering av nødvendige tiltak basert på en kunnskapsbasert praksis. i skolen Henning Fjørtoft Postdoktor i skoleutvikling Institutt for lærerutdanning NTNU .

Med utgangspunkt i den nasjonale satsningen «Vurdering for læring» viser Vurderingskompetanse i skolen hvordan:* man kan utvikle forståelsen av Kjøp 'Vurderingskompetanse i skolen, praksis, læring og utvikling' av Henning Fjørtoft fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215025889 Vurdering kan både forsterke og forstyrre læring, og god vurderingskompetanse er viktig i alle fagene i skolen.

RELATERTE BØKER