Ekstra bekvemt på safariklubben

Ekstra bekvemt på safariklubben - Alexander McCall Smith | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexander McCall Smith
DIMENSJON
3,59 MB
FILNAVN
Ekstra bekvemt på safariklubben.pdf
ISBN
5591702592255

BESKRIVELSE

VERDENSSUKSESS - MER ENN 20 MILLIONER SOLGTE BØKER! OGSÅ SOM TV-SERIE "uten tvil den søteste og hyggeligste krimserien som er å få i bokform for tida"Kurt Hanssen, Dagbladet"For en fest å oppdage! Breddfull av godt humør og medfølelse." Entertainment WeeklyDet botswanske Damenes detektivbyrå reiser til en safarileir i Okavango-deltaet for å utføre et følsomt oppdrag på vegne av en tidligere gjest. Det er et vakkert sted fylt av farlige, ville skapninger - noen av dem mennesker. Etter hvert som Mma Ramotswe etterforsker, blir det tydelig at også en annen gåte, like under nesen hennes, må løses: Mma Makutsi er plaget av sin forlovede Phuti Radiphutis nøling med å sette en dato for bryllupet deres. I slike saker i det minste, befinner Mma Ramotswe seg i et velkjent terreng."Vidunderlig, ustyrtelig morsom, totalt vanedannende ... [med] et vidd som er Jane Austen verdig." Daily Mail "Utgivelsen av en ny Damenes detektivbyrå-roman er alltid en fest" Booklist«Fortellingen insisterer på elskverdighet og toleranse, og formidler en underholdende blanding av sjarm og humor.» Sunday Times "Det finnes ingen ende på gleden man kan få ut av disse romanene." New York Times Book Review"Vi er millioner av fans (...) Og gjennom den vellykkede TV-serien har nye entusiaster fått øynene opp for noe av den mest underholdende litteratur som er skrevet i de senere år" Jon Magne Lund, Vårt Land"Nye utfordringer og spennende eventyr står i kø for damedetektiven fra Botswana, Precious Ramotswe, i denne ellevte romanen i den høyt elskede serien. Vent deg stor etterspørsel etter boken: Utgivelsen av en ny Damenes detektivbyrå-roman er alltid en fest for forfatterens mange beundrere." Booklist "Hver bok er et lite mirakel i seg selv." The Times Picayune "Fører oss til det nordlige Botswanas majestetiske villmark i Okavango-deltaet, der Precious får bruk for alle sine evner for å temme menneskehjertets villskap." National Geographic Traveler«Toleranse og menneskelighet gjennomsyrer hele denne fantastiske, morsomme og henrivende serien.» Daily MailEkstra bekvemt på safariklubben er den ellevte boken i serien om Damenes detektivbyrå. Alle bøkene kan leses uavhengig av hverandre.

Mma Ramotswe och Mma Makutsi slår två flugor i en smäll och åker till ett safariläger, både för att vila upp sig och för att lösa ett fall. Men, det där med att vila upp sig kanske var att hoppas för mycket.

Se flere bøker fra Alexander McCall Smith. Ekstra bekvemt på safariklubben Alexander Mccall Smith (Pocket) Tips en venn 129 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER