En morder blant oss

En morder blant oss - Jeanette Semb | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeanette Semb
DIMENSJON
6,77 MB
FILNAVN
En morder blant oss.pdf
ISBN
8057201172855

BESKRIVELSE

En morder går løs i Drøbak, og lille Ingrid er forsvunnet. Det foregår en storstilt leteaksjon etter begge, og Ingrids foreldre, Josefine og Simen, går kvelden i møte med stadig økende fortvilelse. Helene lar seg overtale til å bli med Irmelin på en spasertur, men forstår snart at invitasjonen ikke er uten baktanker.- Er det ikke fint her? sa Irmelin, grep armen hennes og dro henne med seg til kanten av platået. Helene skuet utover, og nedover. Det var langt ned. Langt og bratt. - Det er fin utsikt her, sa Helene. - Det er vakkert, men også litt skummelt. Det er fryktelig bratt her. Jeg vil helst ikke ramle ned. - Det skal du vel ikke heller, Helene. Det er ikke farlig å gå litt nærmere. Det er så fin utsikt her, sa Irmelin. - Det gjør godt for sjelen. Irmelin hadde plutselig fått et merkelig uttrykk i øynene

Samtidig får vi gjennom tilbakeblikk oppdage hvordan de endte opp med jobbene på skipet til å begynne med, og at flere av dem kanskje ikke har så rent mel i posen som det først ser ut som. Kjøp En morder blant oss. En morder går løs i Drøbak, og lille Ingrid er forsvunnet.

- Er det ikke fint her? En serie iskalde mord sprer skrekk blant finnene på den spanske solkysten. Finsk krimserie.

RELATERTE BØKER