Hotellmysteriet

Hotellmysteriet - Martin Widmark | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Widmark
DIMENSJON
4,62 MB
FILNAVN
Hotellmysteriet.pdf
ISBN
9096732720507

BESKRIVELSE

Dagen før julaften kommer den fine familien Åkerø til hotelet i Valleby. De har med seg en kinesisk epledaks, en verdifull hund, som de er veldig glade i. Det er noe kjent med den fine familien på rom nummer 13 - men hva? Personalet på hotellet forbereder en hyggelig julefeiring, men så begynner problemene... og Lasse og Maja får et nytt oppdrag!Dette er en lettlest spenningsserie. Rikt illustrert med fine tegninger. Midt i blinken for de som nettopp har lært å lese.Jacob, 9 år, om boken:"Veldig morsom, og jeg kunne prøve å finne ut hvem som var tyven selv." "Det var kjempekule tegninger."

Vår lille hund er sikkert borte for bestandig. Vi forlater Den här veckan ska vi lösa det stora hotellmysteriet i #Beppematik - vart har den sista kronan tagit vägen? Psst! På https: ... Hotellmysteriet.

Rikt ... Hotellmysteriet. Martin Widmark Inngår i serie: LasseMajas detektivbyr ... Hotellmysteriet kom ut första gången år 2002.

RELATERTE BØKER